Afbeelding vis die uit computer springt
VISW3B is een buro voor webdesign in Amsterdam. Jeroen Visbeek ontwerpt en bouwt websites voor een voordelige prijs.

Biografie

Foto Jeroen Visbeek Het uitgangspunt bij mijn ontwerpen is het samenbrengen van een eigentijdse vormgeving, heldere inhoud, intuïtieve navigatie, en interactieve functionaliteit.

Jeroen Visbeek (1967) heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Na zijn studie is hij acht jaar werkzaam geweest als bouwkundig projectleider. Op zijn 33ste levensjaar besloot hij om zijn bakens te verzetten. Hij bekwaamde zich in het webdesign. Hij richtte zijn webdesignbureau VISW3B op.

In dezelfde tijd raakte hij gefascineerd door de astrologie en het begrip tijdgeest. Hij zag in, dat het leven zich ontwikkelt langs de cyclus van de dierenriemtekens. In ram wordt iets geboren, in stier gaat het aarden, tweelingen is de leertijd enzovoort tot en met het sterven in vissen. Deze universele cyclus past hij toe op bekende personen, volken, culturen, bedrijven en bedrijfstakken. Hij beschrijft het leven van bijvoorbeeld de luchtvaart niet met een horoscoop, maar met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. In 2014 heeft hij hierover tien originele boeken geschreven. Daarnaast heeft hij artikelen geschreven over spiritualiteit en astrologie welke te lezen zijn op tijdgeest.eu.

Cloudtag webdesign

 

naar boven

Contactgegevens

VISW3B | Eerste Oosterparkstraat 36A | 1091 HC Amsterdam | 020 6163145 | info@visw3b.nl
BTW-nummer: 132447125B01

SITEMAP

Website bijgewerkt: 3 december 2014
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle prijzen onder voorbehoud
VISW3B is een startende onderneming en is nog niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Algemene Voorwaarden